Rezervatia naturala Cheile Sugaului-Munticelu, situata in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, este singura rezervatie carstica din judetul Neamt, una dintre putinele din Moldova si una dintre cele mai valoroase din Romania.

Rezervatia naturala Cheile Sugaului-Munticelu, situata in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, este singura rezervatie carstica din judetul Neamt, una dintre putinele din Moldova si una dintre cele mai valoroase din Romania. Ofera o priveliste de o rara frumusete prin stancile inalte cu pereti abrupti, prin flora si fauna, dar si prin izvoarele cu apa limpede, racoritoare, plina de savoare. De-a lungul drumului parcurs de la izvoarele subterane si pana la iesirea la suprafata, apa este filtrata si imbogatita cu minerale in mod natural. Oferim aceasta apa pura tuturor celor care doresc sa simta aroma naturii si racoarea piscurilor.

Desi puritatea pare a fi o caracteristica obisnuita a apei naturale de izvor, ea este rar intalnita, dupa cum arata etichetele produselor. Deoarece apa noastra provine dintr-o rezervatie naturala, ea este lipsita de nitriti si alte substante poluante care accelereaza imbatranirea celulelor. Cu toate acestea, calitatea apei noastre se datoreaza nu doar naturii, ci si analizelor facute de geologii nostri care au testat nenumarate puncte din subteran pentru a gasi cele mai pure izvoare. Cercetarile stiintifice riguroase ne-au permis identificarea punctului optim de colectare, apa fiind ideala din punctul de vedere al continutului de minerale.

0 NITRITI

11

IMG_3075

3

4